Advanteges kita

Jiaxing Yuchao Hardware Teknologi Co., Ltd. didegaké ing taun 1990, nggunakake importede quipment, pesawat sakabehane garis proses produksi, Perusahaan mrodhuksi kabeh jinis wesi, tembaga, baja, fasteners stainless steel. ngawut-awut Non standar khusus, bolts enem amba, bolts kreta, stamping part, bolts tumuju pindho ...

Pelanggan kita